+31 (0)6 502 332 61 info@reprowesty.com DutchEnglishFrenchGerman

Algemene informatie

Merk Volkswagen
Model T2B
Type Westfalia
Bouwjaar 1974
Kilometerstand ca. 43000 km

Inrichting Camper
Versnellingsbak Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Uitgebreide informatie
Datum eerste registratie 10-01-1974
Kenteken
52-RF-08
Aantal deuren 4
Kleur Oranje
BTW/MargeMarge Marge
Chassisnummer 2342013466

Omschrijving

Het is een bus uit 1974, kenteken 52-RF-08, voorzien van een nieuwe achterkleptent, koelkast, 1 jaar oude voortent en in onderhoud geweest bij Klassiek VW Centrum in Schagerbrug.

In juni nog de achterremcilinders en rechtsachter een wiellager laten vervangen. Heeft sinds mei nieuwe banden eronder.

Er zitten goede kwaliteit spiegels en ruitenwissers op alsmede nieuw rubber onder de voorstoelen (allen vorig jaar vernieuwd). De ruitensproeier is elektrisch gemaakt.

De bus is compleet ingericht om direct op vakantie te gaan. Er is een elektrische kachel en waterkoker aanwezig, alsmede servies en bestek, elektrakabel, plastic glazen, luifel met goede stokken, grondzeil, 2 pits extern kooktoestel met kastje.

Alleen het interne kooktoestel is afgekoppeld, daar moet eerst een nieuwe slang aan. Tevens hebben wij er een chemisch toilet bij dat netjes in een kastje onder een stoel weggeborgen kan worden. Opwind/oplaadbare lamp eveneens inbegrepen.

De huishoud accu is van vorig jaar en is er een aardlekschakelaar ingebouwd.

Daarnaast hebben we nog 4 Dukdalf verstelbare stoelen, 2 voorzien van verlengstuk, en een campingtafel erbij tegen meerprijs (€ 120,00). Het enige euvel is de benzinemeter die, ondanks de verrichtingen van Maurice, wederom is uitgevallen. De laatste onderhoudsbeurt is van oktober vorig jaar en sindsdien nog geen 3000 km mee gereden. Tevens is toen de poelie vervangen voor een 77 mm. Poelie. Een harde bus met wat, bijgewerkte, plekjes, maar verder in prima staat.

De motor is in (+\-) 1999 vervangen.

Bij interesse staat de bus bij ons klaar vanaf eind Maart in Nieuwegein voor een proefrit.